Tek postaja vse bolj razširjena metoda skrbi za svoje telesno in duševno zdravje. Teče skoraj vsak. Mnogi ste vključeni v razne tekaške skupine, še več je tekačev, ki se tako ujeti ne pustite, tretja velika skupina “tekačev” pa ste tisti, ki imate danes željo, jutri namen, nato pa si boste superge tudi zares obuli in…stopili na to čudovito pot, ki veliko zahteva s tem pa tudi veliko daje.

V tekaško skupino zavoda Naše poti ste vabljeni vsi tisti, ki si ob svojem tekaškem udejstvovanju želite predvsem spodbude ter strokovne pomoči. Skupna vadba bo organizirana enkrat tedensko, ob tem pa ima vsak član skupine možnost prejemanja osebnih načrtov vadbe. Tekač mora poznati odgovore na bistvena vprašanja: zakaj, kaj, kako, kdaj. To so vprašanja, na katera bomo odgovarjali na srečanjih, seveda v supergah, ob teku in ostalih vajah.

KJE: Zdravstveni dom Lucija, pred glavnim vhodom.
KDAJ: Vsak četrtek, ob 18h. 
KDO:
Odrasli, ki želijo vstopiti v svet teka ali izkušeni tekači.
KAKO: Redna tekaška srečanja z vzorčnimi treningi, možnost priprave osebnih tekaških programov (tehnika, programi vadbe…), svetovanje in usmerjanje pri lastnem tekaškem udejstvovanju, možnost skupne udeležbe na raznih tekaških dogodkih…

CENA:

80€ članarina C (letna članarina za en tekaški trening tedensko + tekaška majica + članarina v klubu Življenje s športom)

100€ članarina B (letna članarina za en tekaški trening tedensko + tekaška majica + članarina v klubu Življenje s športom + letna članarina v planinskem društvu)

140€ članarina A (letna članarina za en tekaški trening tedensko + tekaška majica + možnost priprave osebnih načrtov vadbe + članarina v klubu Življenje s športom + letna članarina v planinskem društvu)

Življenje s športom”     Verjetno si ga vsak predstavlja po svoje. Eni na kolesu, drugi v gorah, eni skozi objektiv fotoaparata ali pa z ležalnika na plaži in s knjigo v roki. Naše poti za spoznavanje sebe in doživljanje sveta uporabljajo tekaške superge, planinske čevlje in kolo. Vse troje ali pač kaj od tega. S plačilom letne članarine (A, B ali C) pridobite možnost udeležbe na vseh izletih zavoda po bistveno nižjih cenah.

PRIJAVE: Ni potrebno, se dobimo v Luciji. Prva dva tedna vadbe sta brezplačna.