Vsem aktivnim uporabnikom naših programov ponujamo članstvo v Klubu Življenje s športom. S članstvom vas želimo še dodatno spodbuditi k redni športni aktivnosti – vas in vaše družine. Sedaj imamo v programu tek, pohodništvo in kolesarske izlete, članstvo v Klubu Življenje s športom omogoča udeležbo na vseh dogodkih z znižanim plačilom prispevkov. Članarina ni vezana na koledarsko leto in velja 12 mesecev. Zaradi različnih potreb smo pripravili tri različne pakete. Prva je osnovna, zajema izlete in tekaška srečanja. Druga je namenjena tistim, ki boste želeli biti hkrati tudi člani planinskega društva (posebno pomembna za vsakega, ki zahaja v gore: članstvo v planinskem društvu prinaša dodatno zavarovanje, popuste pri prenočevanju v planinskih kočah). Tretja pa je namenjena tistim, ki se boste resneje lotili teka in boste poleg vadbe enkrat tedensko želeli in potrebovali tudi individualne programe in dodatno usmerjanje.

80€ članarina A (letna članarina za en tekaški trening tedensko + tekaška majica + članarina v klubu Življenje s športom)

100€ članarina B (letna članarina za en tekaški trening tedensko + tekaška majica + članarina v klubu Življenje s športom + letna članarina v planinskem društvu)

140€ članarina C (letna članarina za en tekaški trening tedensko + tekaška majica + možnost priprave osebnih načrtov vadbe + članarina v klubu Življenje s športom + letna članarina v planinskem društvu)

Polna članarina (A, B ali C) je individualna. Doplačilo za družinsko članarino je po 40€ za vsakega naslednjega družinskega člana.

Vse članarine so plačljive v dveh obrokih: prvi obrok je ob vpisu, drugi pa po šestih mesecih.

PRIJAVEIzpolnjena prijavnica – program: članarina. Po prejetju prijavnice pošljemo po mailu vse informacije in podatke za plačilo.