Deskle, 12. – 16. 7. 2021

Naše poti organizira tabor na tabornem prostoru rodu Odporne želve v Desklah.

Za koga?   Tabor je namenjen otrokom in mladim od 8. leta do zaključka osnovne šole. Na tabor bomo sprejeli do 35 udeležencev.

Kaj?   Taborjenje pod šotori in vse, kar zraven sodi (pod vodstvom izkušenih mentorjev in planinskih vodnikov), športne aktivnosti (kopanje na kopališču v vasi Deskle, sprehodi v okolico tabornega prostora, osnove orientacije, igre z žogo…), ustvarjalne delavnice (tudi priprava tabornega časopisa), predvsem pa nas čaka aktiven, razgiban teden skupnega bivanja, zabave in učenja.

Oprema?    Natančen seznam opreme bodo prijavljeni dobili 10 dni pred odhodom na tabor. Tukaj samo bistveno: spalna vreča in ležalna podloga, jedilni pribor in posoda, manjši nahrbtnik za izlete.

Cena tabora je 120€. V ceno je všteto: prevoz z avtobusom Izola – Deskle in nazaj, nastanitev v šotorih, prehrana, izvedba programa in osnovno zavarovanje.

Prijava je možna do zasedbe mest oziroma najkasneje do 25. junija. Prijavite se preko spletne prijavnice in z vplačilom akontacije 70€. Z izpolnjeno prijavnico in s plačilom akontacije je prijava opravljena, ostale informacije bomo pošiljali po elektronski pošti.

Podatki za plačilo: Naše poti, Ulica svobode 71, 6330 Piran; TRR: SI56 2900 0005 0850 167  Pripis: Tabor Deskle