Kal Koritnica, 6. – 10. 8. 2022

Naše poti organizira mladinski gorniški tabor in delovno akcijo na tabornem prostoru pri Mlinu ob reki Koritnici.

Za koga?   Tabor je namenjen mladim od 18. leta, dijakom in študentom. Na tabor bomo sprejeli do 25 udeležencev.

Mladinska delovna akcija? En del vsebin tabora je gorništvo: dve gorski turi, izleti v okolico, obisk Bovca, taborni ogenj, družabnost. Poleg tega pa bodo udeleženci tabora v času taborjenja, do zaključka tabora podrli in pospravili tabor: mladinski tabor se bo tako v sredo popoldan končal s skupnim nalaganjem vse taborne opreme na kamion. Tako je mladinski tabor šesta izmena tabora povezanih društev, s specifično vlogo pospravljanja tabora in je kot takšen s strani ostalih društev sofinanciran.

Oprema?    Natančen seznam opreme bodo prijavljeni dobili 10 dni pred odhodom na tabor. Tukaj samo bistveno: spalna vreča in ležalna podloga, jedilni pribor in posoda, manjši nahrbtnik za izlete.

Cena tabora je 50€. V ceno je všteto: nastanitev v šotorih, prehrana, izvedba programa in osnovno zavarovanje. Tabor je sofinanciran s strani PD Izola, OPD Koper, PD Snežnik Ilirska Bistrica, PD Šentjošt in zavoda Naše poti.

Srečanje udeležencev. Okvirno 14 dni pred taborom bomo s prijavljenimi izvedli srečanje. Verjetno on-line (ZOOM) pogovor, na katerem se bomo predstavili in pogovorili o vsebini tabora, o delovni akciji ter o raznih organizacijskih podrobnostih.

Prijava je možna do zasedbe mest oziroma najkasneje do 30. junija. Prijavite se preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Tomaž Mikeln (040 864 764; tomaz.mikeln@gmail.com)