Dolomiti – Cortina D’Ampezzo, 27. – 30. julij 2023

Naše poti organizira 3. pohodniško gorniški kamp, ki bo potekal od četrtka, 27. (štart z Obale v popoldanskih urah) do nedelje, 30. julija 2023 v kampu “Camping Cortina”  v Cortini D’Ampezzo (vrnitev domov v večernih urah). Hribolazili bomo v osrčju Dolomitov, kjer se bomo naužili širnih razgledov ter spoznali najbolj znane vršace tega neverjetnega gorovja.  Pripravili smo dnevni program pohodniških tur, udeleženci boste lahko med njimi izbirali sami: od nezahtevnih poti do lažjih ferat (zavarovanih plezalnih poti); od vzpona na 3000m do sprehajanja ob visokogorskem jezeru. Konkreten program bomo pripravili po individualnem pogovoru z vsakim od prijavljenih. Pred odhodom na pot pa bomo imeli tudi srečanje (preko ZOOM-a ali v živo), na katerem se bomo spoznali in dorekli zadnje podrobnosti.

Okvirni program. Četrtek – prevoz do kampa, postavitev šotorov, večerja, priprava na turo naslednjega dne. Petek, sobota – zajtrk v kampu, celodnevna tura, večerja v mestu ali v kampu (po dogovoru). Nedelja – zajtrk, pospravljanje šotorov in odjava iz kampa, krajša tura ali pohod z malico v planinski koči, vračanje proti domu (štart okrog 15h).

Cena tabora je 210€. V ceno je všteto: prevoz, nastanitev v kampih (šotori), zajtrk v kampu in malica na poti, vodenje, organizacija dogodka s spremstvom vozila, športna majica. Doplačila: večerja (v kampu ali v mestu), vzpenjače (če se bomo zanje odločili).

Prijava je možna do zasedbe mest oziroma najkasneje do 15. julija. Prijavite se preko spletne prijavnice in z vplačilom akontacije 30€. Po plačilu akontacije, ki ni vračljiva, boste po pošti prejeli športno majico. S tem je prijava opravljena, ostale informacije bomo pošiljali po elektronski pošti.

Podatki za plačilo: Naše poti, Ukmarjeva ulica 2, 6320 Portorož; TRR: SI56 2900 0005 0850 167   Namen: “tabor Dolomiti”

Pogoji za udeležbo: Plačana letna članarina v enem od planinskih društev. Seznam potrebne opreme bodo udeleženci dobili po prijavi na tabor. Število udeležencev je omejeno na 15.