Naše poti vabijo člane tekaške skupine in druge rekreativne tekače na tekaško druženje v  Medulin (Pula, Hrvaška). Program, ki ga vodi Tomaž Mikeln, trener atletike in izkušen tekač, je namenjen izkušenim tekačem ali začetnikom, posebno “predznanje” ni zahtevano. Potrebuješ ustrezno opremo, tekaške superge, predvsem pa željo po skupnem doseganju osebnih ciljev in pripravljenost na nekaj “švicanja”.

KDAJ: Petek, 1. april – nedelja, 3. april 2022. Zbor pred hotelom Belvedere v Medulinu, v petek, ob 17h (nastanitev – uvodni trening – večerja). Zaključek v nedeljo, ob 13h (po kosilu).

PRIPRAVLJALNO SREČANJE: Pripravljalno srečanje bomo izvedli na daljavo: v ponedeljek, 28. marca ob 19h preko povezave ZOOM (po prijavi prejmete povezavo po e-pošti). Srečanje je obvezno! Na srečanju se bomo pogovorili o programu, pričakovanjih, izkušnjah, zahtevah in še kaj.

PROGRAM:

Petek  Prihod, nastanitev, prvi trening, večerja, Pogovor (Moje športno udejstvovanje).

Sobota   Jutranji sprehod, zajtrk, dopoldanski trening, kosilo, prosti čas, popoldanski trening, počitek, večerja, Pogovor (Prehrana).

Nedelja   Jutranji sprehod, zajtrk, dopoldanski trening, kosilo, zaključek tekaškega vikenda.

Trening  =  Vadbena enota, ki je sestavljena iz ogrevanja, raztezanja, glavnega dela in zaključnega ohlajanja. Treningi so prilagojeni posameznikom, tako niso za vse enaki, vodi jih atletski trener (ki s tekači NE TEČE).

CENA: 125€  (105€ za člane tekaške skupine Naše poti). Navedena cena je na osebo v dvoposteljni sobi. Doplačilo za enoposteljno sobo je 20€.

Cena vključuje dva polna penziona v hotelu Belvedere**** (trije samopostrežni obroki, uporaba bazena, savne, turistična taksa) ter izvedbo programa.

PRIJAVE: Izpolnjena prijavnica.  Prijave sprejemamo do srede, 23. 3. 2022.